Stripecity voor uw organisatie
Registreren


Samenwerken met bedrijven

Stripecity werkt graag samen met organisaties die maatschappelijk betrokken zijn en dat willen uitdragen. Organisaties die vanuit hun kernwaarden een bijdrage willen leven aan het verduurzamen van de leefomgeving.  Stripecity stelt in overleg een werkwijze af die past bij de wensen van de organisatie., zodat de samenwerking leidt tot een bijdrage aan de missie en doelstellingen van zowel de organisatie als van Stripecity.

Wij gaan vooral praktisch, kleinschalig en zo eenvoudig mogelijk te werk. 

Bijenkasten op locatie

Op beperkte schaal plaatsen wij bijvoorbeeld bijenkasten als de match organisatie-locatie klopt. Met het plaatsen van bijenkasten op locatie worden de bijen voor medewerkers en relaties zichtbaar gemaakt.  Analoog aan het sociale leven in de kasten, kan over interne verhoudingen worden gesproken. Het bijenvolk is een prachtige metafoor voor het nut en de noodzaak van samenwerken. Het inzetten van bijenvolken vormt een prima middel voor kennisoverdracht.  Met name op het punt van toename van de biodiversiteit, van belang voor een gezond en productief leven voor bijen en mensen. Samenwerken met Stripecity biedt de mogelijkheid uw medewerkers en relaties  op een inspirerende manier te vertellen hoe zij vanuit hun eigen omgeving daar een handje bij kunnen helpen.

Vergroten biodiversiteit

Belangrijker nog dan het plaatsen van bijenkasten is het vergroten van de biodiversiteit. Dit verbreedt het onderwerp tot een maatschappelijk werkelijk relevant thema. Biodiversiteit maakt een gevarieerd voedselaanbod mogelijk en een besparing op zorg- en  arbeidskosten. Stripecity is gericht op vergroting van biodiversiteit in de openbare ruimte, op bedrijventerreinen, daken, braakliggende gronden.

Wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie verkennen? Neem dan contact met ons op.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
________________________________________________________________________________________________________________

Stripecity -  Hazeveld 47 - 2761XH Zevenhuizen - 06-37276168 - KvK: 59706198 - BTW: NL133579530B01 - Iban: NL92TRIO0390220167