Stripecity
Registreren
Stripecity eigenaar Liesbeth de Frel

 

Biodiversiteit verdient het om gesteund te worden

Biodiversiteit. Wat is dat nu eigenlijk? Biodiversiteit is de verscheidenheid aan levensvormen op onze planeet Aarde. Steeds vaker verschijnen alarmerende berichten dat de biodiversiteit zwaar onder druk staat, met alle gevolgen van dien. De teruggang van deze verscheidenheid aan levensvormen heeft zoveel oorzaken dat het gevoel je kan bekruipen dat je er toch niets tegen kunt doen. Maar, dat is geenszins waar. Iedereen kan bijdragen aan het verbeteren van de biodiversiteit en aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

 

De missie van Stripecity

Stripecity heeft als missie het belang van een biodiversiteit bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Kennis over te dragen over het belang van bestuivende insecten voor onze voedselvoorziening en onze leefomgeving en over de economische bijdrage die deze bestuivers leveren. Wij zoeken samenwerking met organisaties met een grote achterban van medewerkers en relaties. Om op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken en betrekken bij het verbeteren van de biodiversiteit en een betere leefomgeving. Wij vertellen graag, met de honingbij en haar samenleving als boodschapper, hoe organisaties en individuen op originele, leuke manier aan de groei van biodiversiteit kunnen bijdragen.

 

Doelgroepen

Gemeenten, nutsinstellingen, bedrijven, organisaties. Samenwerkingsverbanden voor wie maatschappelijk betrokkenheid bij het milieu een item is, en waarvoor zij een stukje verantwoordelijkheid willen nemen. Waarvan het in hun belang is dat op originele, leuke wijze uit te dragen. Een stukje kleur, zon (en honing) aan de eigen horizon.

Interesse? Gebruik het terugbel formulier aan de rechterkant of mail ons via het contactformulier

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Agenda Evenementen

Geen komend evenement!

Snel Contact

Wilt u meer informatie? Laat u terugbellen of mail ons via het contactformulier.
Dank voor uw interesse!
________________________________________________________________________________________________________________

Stripecity -  Hazeveld 47 - 2761XH Zevenhuizen - 06-37276168 - KvK: 59706198 - BTW: NL133579530B01 - Iban: NL92TRIO0390220167