Workshop/Lezing
Registreren

 

Bijen-Uitjes

Voor groepen verzorgen wij leuke workshops die een link hebben met bijen. Het programma en tijdstip stellen we in overleg samen. Ook toe aan een inspirerende onderbreking van een vergadering of cursus; een uitje met collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact met ons op.

 

Op bezoek bij de bijen van Warwinckel

Stripecity heeft een aantal bijenkasten staan in de tuin van Warwinckel. De bijenvolken hebben hun draai hier wel gevonden. Tijd voor een volgende stap. Met ingang van 2016 geeft Liesbeth hier de workshop ‘De Warwinckel bezien door de ogen van de bijen’. 

De tuin van Warwinckel is het vertrekpunt voor deze workshop. Na deze workshop weet je meer over honingbijen, wilde bijen, waar bijen wonen, wat ze eten en waarom bijen het moeilijk hebben in hun voortbestaan. En heel belangrijk: hoe jij in jouw omgeving de bijen een handje kan helpen. Liesbeth neemt je mee de tuin in en laat je door de ogen van de bijen kijken. Ze vertelt welke bomen en planten belangrijke voedselbronnen zijn voor de bijen, wanneer ze bloeien en welk soort bijen er op vliegen. Een speciaal doorzichtige bijenkast biedt de mogelijkheid om op een veilige manier een indruk te krijgen van hoe honingbijen samenleven. 

Het minimum aantal deelnemers is 10, maximum 15. De prijs is € 26,- P.P.  inclusief koffie/thee en de beste zelfgemaakte taart van heel Zuidplas.  Als je met een grotere groep wilt komen dan kan dat in nader overleg. Wil je meer informatie of een workshop boeken, neem dan contact met ons op.

Bij Warwinckel kan je ook met familie, vrienden of collega’s genieten van een heerlijke lunch, high tea of borrel. 

 

Kom in de kast

De bijenvolken moeten regelmatig gecontroleerd worden. De kans om eens mee te kijken met de imker. Wij bezorgen je een onvergetelijke en leerzame middag.

Ook meekijken in de kast? Neem dan contact met ons op.

 

Een kijkje in de fascinerende wereld van honingbijen

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Snel Contact

Wilt u meer informatie? Laat u terugbellen of mail ons via het contactformulier.
Dank voor uw interesse!
________________________________________________________________________________________________________________

Stripecity -  Hazeveld 47 - 2761XH Zevenhuizen - 06-37276168 - KvK: 59706198 - BTW: NL133579530B01 - Iban: NL92TRIO0390220167